Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Όχι στην τροπολογία της ντροπής που προωθεί τους υποψηφίους των μνημονίων και της διαπλοκής




     
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών με την οποία αίρονται όλοι οι περιορισμοι στα ΜΜΕ των υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων.
Με την αποφαη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την υπερπροβολή από τα ΜΜΕ των "εθνικών εργολάβων και προμηθευτών" τύπου Μπόμπολα και Αλαφούζου των εκλεκτών υποψηφίων της κυβέρνησης και της Τρόικας. Ανοίγει ταυτόχρονα ο δρόμος για ένα τεράστιο παζάρι και εμπόριο τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής σε όλη τη χώρα, νομιμοποιώντας έτσι το μαύρο πολιτικό χρήμα της διαπλοκής.
Ταυτόχρονα, η απόφαση αυτή δημιουργεί συνθήκη εξαιρετικά άνισης δημοσιότητας των συνδυασμών και αποκλεισμού ουσιαστικά των συνδυασμών της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.
Είναι, όμως, γελασμένοι εάν νομίζουν ότι έτσι θα αποτρέψουν τη συνθήκη εκλογικής συντριβής τους. Ο λαός και μνήμη έχει και κρίση. Θα μαυρίσει τους υπεύθυνους της καταστροφής και τους υποτακτικούς της ΕΕ και του ΔΝΤ. Θα ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της αντίστασης, του αγώνα και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.